VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄSTERBOTTEN
SV

Våra tjänster

Under vägledningen diskuterar vi din idé och dina möjligheter till att förverkliga den.

Under vägledningen diskuterar vi din idé och dina möjligheter till att förverkliga den.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Drivhuset hjälper entreprenörer utifrån den fas den befinner sig i sitt idéförverkligande och företagande.

Vi har också en rad kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. För mer information om vilka utbildningar som finns tillgängliga hos Drivhuset Västerbotten,  surfa in på Innovationskontoret vid Umeå universitet’s hemsida.

På Drivhuset får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med Drivhusets personal. Genom att driva din idé hos oss på Drivhuset får du även tillgång till kontorsmiljöerna på alla andra orter där Drivhuset finns. Snabbt kan du bygga ett stort nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till miljön.

Om du har några frågor eller vill boka en rådgivning hos Drivhuset Västerbotten, skicka ett mail till johannes.pers@umuholding.se.

Våra tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!